588 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Dit wil je winnen: prachtig Call Me By Your Name-filmpakket

Dit wil je winnen: prachtig Call Me By Your Name-filmpakket

Met o.a. 2 bioscoopkaarten en een filmeditie van het boek

Deze week verschijnt eindelijk het langverwachte Call Me By Your Name, gebaseerd op de prachtige roman van André Aciman. Via ons maak je kans op een mooi prijzenpakket met o.a. 2 bioscoopkaarten een een filmeditie van het boek.

Filmrecensenten zijn het er unaniem over eens: Call Me By Your Name is niets minder dan een meesterwerk. Regisseur Luca Guadagnino (eerder verantwoordelijk voor Io sono l’amore en The Bigger Splash) en acteur Armie Hammer en Timothée Chalamet hebben dan ook al een indrukwekkend aantal nominaties en prijzen ontvangen voor hun prestatie.

In Call Me By Your Name volgen we het verhaal van de 17-jarige Elio (Timothée Chalamet) en zijn intellectuele ouders. Zijn vader, een eminente professor in Grieks-Romeinse cultuur en zijn moeder Annella, een vertaler, nodigen iedere zomer een stagiair uit om in hun Italiaanse villa te komen proeven van het goede leven en hun kennis. Dit jaar is de knappe Amerikaanse Oliver (Armie Hammer) de gelukkige. Wanneer Oliver arriveert, raakt Elio gelijk betoverd door deze pak 'm beet 10 jaar oudere adonis. 

Lees hier de Gay.nl-recensie van Call Me By Your Name (*****)

Win
Via Gay.nl mogen we 5 prachtige prijzenpakketten verloten met:

  • 2 vrijkaarten voor de film
  • de soundtrack-cd
  • de filmeditie van het boek

Mail om kans te maken naar win@gay.nl onder vermelding van ‘CMBYN’ en vergeet niet je naam, profielnaam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

  Whatsapp
11 januari 2018, 11:00
588 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.eu op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok