313 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Hè, wat lullig: Noorse voetballer onder vuur omdat hij zijn jongeheer in de trofee hing

Hè, wat lullig: Noorse voetballer onder vuur omdat hij zijn jongeheer in de trofee hing

The winner takes it all...

Yep, dat lees je goed. Aleksander Melgalvis Andreassen, verdediger voor het Noorse voetbalteam Lillestrøm SK, won met zijn team afgelopen zondag voor de zesde keer de Noorse FA Cup. Om dat flink te vieren, hing hij tijdens de huldiging zijn slurf in de beker.

Tijdens de huldiging afgelopen maandagavond tilde de 28-jarige verdediger de viering ineens naar een heel ander niveau. Hij trakteerde het publiek op een spannende striptease. So far so good, totdat iemand hem de trofee aanreikte en hij besloot z’n geslacht erin te hangen.

De trofee is opgedragen aan de koninklijke familie, dus boze tongen spreken van een ‘belediging aan het koninklijk huis’. ‘Het winnen van de cup is een groot ding en dat moet natuurlijk gevierd worden, maar dat kan ook op een wijze die van een beetje meer respect getuigt tegenover de cup’, aldus FA-communicatiedirecteur Yngve Haavik.

Melgalvis begrijpt de kritiek wel. ‘Ik heb een lange weg afgelegd om in de finale te kunnen spelen, maar natuurlijk snap ik dat mensen dit een beetje over de top vonden’, vertelde hij aan Noorse krant Dagbladet. ‘Ik bied mijn excuses aan, maar ik heb er geen spijt van.’ Wij nemen je ook niets kwalijk, Aleksander.

Benieuwd naar zijn Magic Mike moves? Hieronder de beelden.

  Whatsapp
07 december 2017, 12:04
313 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.eu op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok