313 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
De kalender van de Warwick Rowers is verboden in Rusland

De kalender van de Warwick Rowers is verboden in Rusland

Je kent de kalender van de Warwick Rowers vast en zeker: Britse roeiers die ieder jaar met de billen bloot gaan. Die kalender, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat, is verboden in Rusland.

Russische roeifans bestelden wat exemplaren van de kalender, helaas werden de pakketjes tegengehouden door de douane en is de kalender van de Warwick Rowers nu verboden door de Russische autoriteiten.  

Propaganda
De reden? Rusland ziet de kalenders als homopropaganda. Angus Malcolm, een van de oprichters van de kalenders, heeft gereageerd op het nieuws. 'Mijn hart gaat uit naar alle Warwick Rowers' fans in Rusland die steeds meer te maken krijgen met haat en discriminatie. Dat mag in geen enkele maatschappij, waar ook ter wereld, getolereerd worden.' 

'Het verbod laat een groter probleem zien in Rusland. Het is niets ten opzichte van de vreselijke dingen die LHBT's elke dag in Rusland meemaken. Poetin promoot het soort mannelijkheid waar wij ons als Warwick Rowers tegen verzetten. Het feit dat LHBT-voetbalsupporters gevraagd wordt geen affectie te tonen tijdens de Wereld Kampioenschappen volgend jaar laat al zien dat we hetero bondgenoten als de Warwick Rowers meer dan nodig hebben.'

Naaktkalenders
Angus brengt al sinds 2009 kalenders uit met de Warwick Rowers. In eerste instantie om geld op te halen voor de roeivereniging, later besloten ze dat het geld naar het goede doel moest gaan. 

Bron: Metro

 

 

 

 

 

  Whatsapp
05 december 2017, 10:29
313 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.eu op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok