573 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Videosnack | Adam komt uit de kast in Jane the Virgin

Videosnack | Adam komt uit de kast in Jane the Virgin

In de laatste aflevering van 'Jane the Virgin' is te zien hoe Adam (Tyler Posey) uit de kast komt als biseksueel. Jane (Gina Rodriguez) was even in shock, daarom kreeg de aflevering ook de passende naam Jane the heteronormative.

Tyler Posey speelt sinds het einde van het derde seizoen de rol van Adam in Jane the Virgin. In de laatste aflevering is de acteur uit de kast gekomen. Adam heeft het met Danny Zhao over vorige relaties en maakt dan bekend dat hij met Alex heeft gedate toen hij in New York woonde. Jane is even in shock, maar herstelt zich snel. 

Bekijk de video hieronder waarin Adam uit de kast komt als bi.

Jane the heteronormative?
Het is niet de eerste keer dat een karakter in Jane the Virgin uit de kast komt. Jane's opa Manuel De La Vega (Castulo Guerra) kwam eerder al uit de kast. In het verhaal kwam toen naar voren dat hij zijn ex-vrouw Liliana in 1975 al had vertelt gay te zijn. Ze besloten wel verder te leven en zitten nu middenin een scheiding. 

In de twee uitzendingen waarin Manuel zat, kwam ook naar voren dat hij nu een affaire heeft met Carlos. Ook Luisa Alver (Yara Martinez) is gay. Zij speelt de rol van een lesbienne vriendin en heeft verschillende verhoudingen met vrouwen in de serie. 

Bron: Gaytimes

  Whatsapp
14 november 2017, 17:30
573 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.eu op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok