329 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Christelijke FB-pagina moet niets hebben van de regenboog-like

Christelijke FB-pagina moet niets hebben van de regenboog-like

Het gevolg? De pagina werd opgevrolijkt met honderden regenbogen

Begin deze week kwam Facebook met een regenboog-emoji. Behalve met een duimpje en smiley kun je nu ook posts liken met een regenboog. Een christelijke FB-pagina deed deze meteen in de ban, met alle gevolgen van dien: hun pagina werd opgevrolijkt met honderden regenbogen.

Sinds Facebook een regenboog heeft toegevoegd aan de like-mogelijkheden onder berichten, zie je ze overal opduiken. Het is een nieuwe manier om te benadrukken dat je achter bepaalde acties staat, dat je steun biedt of dat je gelijkgstemd bent.

De Facebookpagina van een kerkgenootschap genaamd ‘Warriors of Christ’ kon zich hier kennelijk niet in vinden. Ze zetten het volgende bericht online:

Regenboog-emoji

Met andere woorden: wie het waagt om berichten te liken met de regenboog-emoji, krijgt onmiddellijk een ban. Vervolgens probeerden ze de regenboog terug te claimen als uiting van het christelijke geloof:
Regenboog

Daarna ging het los op de Facebook-pagina van de Warriors for Christ. Werkelijk ieder bericht werd voorzien van regenboog-likes:

En onder verschillende berichten begonnen mensen hun eigen regenboog-plaatjes te posten:
Regenboog

Het houdt niet op, want diverse sites roepen inmiddels op om de pagina van Warriors for Christ een stuk kleurrijker te maken. Wil je meedoen? Hier moet je zijn.

Bron: Queerty

  Whatsapp
15 juni 2017, 15:00
329 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.eu op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok